Canvis Recents - Cercar:

HomePage

Serveis

Nodes

Propostes

Documentació?

Donacions

Com conectar-me

Instal·lacions

Telefonia

Proxmox?

Wiki

edit SideBar

Mldonkey

La xarxa sensefils és sensible a la utilització de programari P2P per a descarregar arxius com per exemple de la xarxa edonkey (amule,emule...) o bittorrent (Transmission, utorrent...)
Així doncs es demana de NO utilitzar aquest tipus de programari des del teu ordinador per no provocar un mal funcionament de la xarxa de la qual ens en resentim tots.
SOLUCIÓ:
Tenim un lloc on podem fer les descàrregues que vulguem i després fer-les arribar al nostre ordinador. Així doncs, és un servei col·lectivitzat. Una de les grans avantatges de la nostra xarxa: la col·lectivització dels recursos, la unió fa la força !
http://mldonkey.musaik.net/
Per poder-lo utilitzar heu d'enviar un correu a enric(at)musaik.net
És el mateix que un programa P2P però està en un sol ordinador on està garantit que no entorpirà la xarxa. Aquí trobareu una breu explicació de com funciona el Mldonkey (en anglès) http://mldonkey.sourceforge.net/Quickstart_guide#Using_Web_Interface
Per poder utilitzar-lo més fàcilment existeix una extensió del Firefox o Iceweasel. Fa que cada cop que cliqueu a un enllaç que es pot descarregar amb un programa P2P ho envia al servidor Mldonkey, es diu MldonkeyFox i la podeu descarregar a https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/mldonkeyfox-protocols-handl/.
Només cal que configureu el nom l'adreça del servidor a les preferències del complement un cop instal·lat, o podeu trobar a "Complements" del vostre navegador.

Edita - Història - Imprimir - Canvis Recents - Cercar
Darrera modificació de la pàgina el 19 de de setembre del 2014 a les 00h04