Donacions econòmiques dels usuaris de Mataró sense fils durant el 2013

El passat 2013 un total de 13 persones van donar un total de 406 €. Durant l'any passat no va haver-hi cap despesa que no s'apadrinés directament i per tant no va caldre tocar aquest fons comú. A la quantitat anterior cal sumar-hi el romanent de les donacions del 2012 que són 135,54 €. Això fa un total de 541,54 € al compte de Mataró sense fils al finalitzar l'any 2013.

Com sabeu la xarxa de Mataró és sostenible gràcies al manteniment que realitzen els usuaris de les seves pròpies antenes i de les donacions que fan els mateixos per tal de poder substituir el material que serveix per interconnectar-nos a tots/es: els Super Nodes. Les donacions les podeu fer a través del número de compte de Mataró sense fils:

Recorda que pots contribuir en el manteniment de la xarxa sense fils de Mataró pagant una quota voluntària de 2 €/mes (24 €/any) al nº de compte 0182-3882-00-0201616289

Tot i que aquests diners s'inverteixen només en Mataró i Maresme, donat que es tracta d'una donació a la Fundació Guifi.net, l'import es desgravarà de la vostra propera declaració de la Renta. Per aquest motiu un cop feta la donació podeu enviar les vostres dades en privat a jordiclopes at gmail com Molt important! especifiqueu el vostre nom en el concepte quan feu l'ingrés o transferència. Garantim no fer cap ús d'aquestes dades més enllà de facilitar-les a l'Agència Tributària especificant el vostre donatiu.

Gràcies a tots/es els que d'una manera o un altre feu possible que a Mataró i Maresme tinguem una xarxa oberta, lliure i neutral al servei de tothom.

Salut, amor i xarxa!

Tags: