Donacions a Mataró sense fils d'aquest any 2013

Permeteu-me recordar-vos que les antenes que ens interconnecten a tots tenen un cost econòmic i que aquestes es fan malbé. A banda de les antenes que s'han d'anar renovant cada cert temps, hi ha despeses en cablejat, màstils i en la creació de noves zones de cobertura. A Mataró tenim el luxe de tenir un xarxa de voluntaris prou motivats i preparats per dur a terme gratuïtament els manteniments de la xarxa i que per molts anys pugui ser així.
 
Tot i això, quan aquests voluntaris veuen que són gairebé els únics en fer aquesta aportació econòmica de 2€/mes la cosa es desinfla i et fan replantejar el model. Menys d'un 10% dels usuaris fan aquesta aportació voluntària, alguns pq no ho saben i d'altres pq pensen que amb pagar la mensualitat al seu operador ja n'hi ha prou. Tots els usuaris de Mataró sense fils estan convidats a participar en aquesta donació.
L'objectiu és que la nostra xarxa continuï sent una alternativa real, socialment justa i sostenible, que porti Internet a tothom independentment del seu poder adquisitiu. Sense les donacions que fins ara sempre han sigut voluntàries no podrà continuar sent cap d'aquestes tres coses.
 
També convidar-vos a participar per la llista aportant idees i engegant iniciatives, a les reunions presencials, així com als GuifiLabs mensuals.

Recorda que pots contribuir en el manteniment de la xarxa sense fils de Mataró pagant una quota voluntària de 2 €/mes (24 €/any) al nº de compte 0182-3882-00-0201616289

 

Gràcies per endavant!