Guifilab Docker + Ansible el proper divendres 23 de desembre a Can Fugarolas

Què: Guifilab Docker + Ansible

Quan: Aquest divendres 23 a les 19:30 h

Durada aproximada: 2 hores

On: A Can Fugaroles (zona espai Coworking) http://www.canfugarolas.org/onsom

Formulari d'inscripció obligatori degut a la limitació d'aforament de 25 persones: https://goo.gl/forms/0e2BbQmpsWxogS4S2

Breu explicació:

En la primera part del taller aprendrem com Ansible ens pot facilitar la vida alhora de desplegar i mantenir una xarxa de servidors sigui quina sigui la seva mida. Veurem què és Ansible, quins avantatges ens pot aportar, com es creen les receptes i com es mantenen servidors i serveis.

La segona part està enfocada a Docker el gestor de contenidors que ha revolucionat el món del disseny d'infraestructures. Veurem i entendrem què és, què ens pot aportar, com funciona i farem una part pràctica de crear un petit entorn de testing.

Qui sóc:

Em dic Sergi Barroso, un friki Maresmenc de 34 anys que es va ajuntar amb mala gent i va acabar sent informàtic. GNU/Linux (Gentoo, Debian i Arch) m'acompanya des de 2002, unes quantes empreses m'han deixat que remeni els seus servidors des de 2005, i des de fa 6 mesos estic visquen a Alemanya treballant amb una de les consultores de AWS més grans del món on, ja no solament les empreses si no els seus clients, em deixen remenar els seus servidors. He tingut la sort de treballar en tres mercats tan diferents com l'Aero-espacial, el món del Hosting i recentment en el món de la consultoria, i de tots he après coses noves i interessants.

Material que recomanem portar als assistents:

- Portàtil amb docker i ansible instal·lat (últimes versions)

- Els assistents sense portàtil no s'avorriran tampoc :D

Formulari d'inscripció obligatori degut a la limitació d'aforament de 25 persones: https://goo.gl/forms/0e2BbQmpsWxogS4S2