Guifilab Mataró Octubre

Aquest divendres 10 d'octubre farem un GuifiLab a l'espai Xnergic de TecnoCampus Mataró a les 19:30.
En el GuifiLab hi haurà diferents reunions de treball per tal de definir tasques, responsables i dates de realització de les mateixes.

El temes previstos són:

1-VOIP: en Pedro de BCN s'ofereix per fer-nos un cop de mà en aquest tema. Està feny el seu projecte de final de carrera sobre això i té moltes ganes i idees. Ja ha dinatmitzat diferents iniciatives al respecte.

2-Can Carreres: és una torre de telecomunicacions ubicada a Pineda de Mar. Serveix per interconnectar Mataró amb Pineda, Canet i Girona. Aquest divendres al matí hi ha prevista una intervenció per posar a punt de nou els enllaços i per la tarda durant el GuifiLab podríem fer una connexió als equips de Can Carreres, validar els enllaços i obrir els peers cap a les diferents ubicacions de forma controlada.

3-Canvi del servidor de Mataró sense fils: La gent que ens dur l'allotjament fins ara ja ho ha migrat a OVH i em diuen que ja ho tenim pagat fins a final d'any o sigui que podem pensar bé les coses. En el servidor actualment hi ha el domini i les llistes. Penso que el WiKi ja està en el server d'en René, on hi tenim la web. Penso que la cosa es tracta de definir on ho posem tot i qui ho fa.

4-Dubtes de com connectar a la xarxa sense fils: com sempre els GuifLabs estan oberts a que la gent que vol connectar a la xarxa vingui i s'informi en persona de què necessita per connectar a la xarxa ciutadana més gran del món.

5-Afegiu qualsevol cosa que creieu oportuna: apadrinaments, noves zones de cobertura, etc

Salut, amor i xarxa!